voor de moderne en modebewuste vrouw

Winkel

Maddy Damesmode
Damesmode vanaf maat 42

Maddy Damesmode is een moderne speciaalzaak gericht op damesmode voor de moderne en modebewuste vrouw vanaf maat 42. Met een brede en trendy collectie biedt de speciaalzaak voor elke vrouw wat wils, of ze nu op zoek is naar een chique outfit, een feestelijke jurk of een casual spijkerbroek. Voor elke gelegenheid hangt er wel iets tussen.

De collectie bestaat uit kleding van merken als Yoek, Samoon, X-two en nog vele anderen. Deze merken richten zich speciaal op 42+ maten en staan bekend om hun hoge kwaliteit en goede pasvorm." Om te voldoen aan het actuele modebeeld wisselt de collectie regelmatig, Volgen wij de trends op de voet. Om een outfit compleet te maken biedt Maddy Damesmode ook bijpassende accessoires, zoals riemen, tassen, sjaals en sieraden.

Onze klanten komen overigens niet alleen voor de brede en elegante collectie, ook voor de goede service. "We proberen onze klanten optimaal te begeleiden bij het vinden van een passende outfit, door ze te voorzien van goed advies en persoonlijke aandacht, mits gewenst natuurlijk."